Wim Lips met energetisch tuinieren

Wim Lips, geboren in 1956 en wonend in Nistelrode. In zijn werkzame leven heeft hij altijd gezocht naar zelfontplooiing en volgde hij bijna elk jaar wel een cursus. De laatste had Business Spiritualiteit als onderwerp. Als tuinotwerper merkte hij dat niet alle tuinen prettig voelen. Mensen gingen op bepaaklde plaatsenniet zitten of planten groeiden slecht. Hij ontdekte dat de natuur alles zelf in huis heeft om de tuin een juiste balans te geven. Vabdaaruit specialiseerde hij zich in energetische tuinen onder de naam Feel Good Garden.

Uit zijn boek: De Kracht van Rust:

Het was een intense ervaring enkele jaren geleden die mijn leven sterk veranderde. Die mij een heel andere levenswijze schonk en een heel andere kijk gaf op het werk zoals ik tot dan toe verrichtte. Vanaf dat moment wilde ik een bestaan vol levensvreugde waarin ik elke dag geniet van de dingen die ik doe.

Ik besloot betere ruimtes te gaan ontwerpen voor mineralen, planten, dieren en mensen. Ruimtes die zo sterk in harmonie zijn dat disharmonie wordt teruggedrongen of zelfs uitgesloten. Bij dat ontwerpen gebruik ik de juiste vormen, materialen en planten op de juiste plaats en alles wat ik doe, doe ik met de juiste intentie. Mensen zijn scheppende wezens, dus door gedachte verschijnt een creatie en door creatie ontstaat vorm. Door bewust een vorm te tekenen, krijgt het een betekenis en daardoor is het zo krachtig.

Natuurlijke materialen hebben ieder voor zich bijzondere energetische waarden en eigenschappen, die voor verschillende omgevingen, andere invloeden hebben. Het gebruik van passende, natuurlijke materialen maakt het mogelijk aangename ruimtes te creeren. Ruimtes waar mensen, maar ook dieren en planten zich prettig voelen. Fijne ruimtes die goed zijn voor de aarde en waar je energie krijgt in plaats van dat het je energie kost.

Wim Lips, april 2012

“Wie kan delen kan ook vermenigvuldigen.”

Website: www.feelgoodgarden.nl

Onderstaand filmpje van 4 minuten is op tv geweest.

Wim lips legt uit wat een energetische tuin is.

 RTl4 programma LifestyleXperience 

Het gaat over de FeelGood Garden, de Flowforms en de opleiding Ontwerper FeelGood Garden  : duurt 4 minuten.  http://youtu.be/o8d3eKGPdgI

NB

Ook zijn netwerk kan een stempel drukken op het Spiritueel Aardenetwerk.

Indien U mee wilt werken aan het in kaart brengen: zie http://spiritueelaardenetwerk.wordpress.com/

 

Hans Andeweg: In resonantie met de natuur