Roelien de Lange en Gaia’s Kracht

Het laatste boek van Roelien de Lange: Gaia’s Kracht, Op reis naar haar magische plaatsen.

Krachtplaatsen – energienetwerken die ons de weg wijzen naar nieuwe harmonie. Roelien bezoekt al tientallen jaren heilige plekken en krachtplaatsen op onze wereld. Dit recentelijk (2010) uitgekomen boek neemt je mee langs deze bijzondere plekken. Het weeft een web van liefde voor het magische van Moeder Aarde. Je zintuigen gaan mee op deze bijzondere reis langs inspirerende plaatsen, waar lichaam, hart en ziel gevoed worden. Een reisboek waarbij je van plek naar plek zou willen bladeren en vol kunt stromen met oud geluk en nieuwe energie.

Roger Rundqvist (schrijver en filosoof) vertelt over dit boek: In dit inspirerende en informatieve boek herinnert Roelien de Lange ons aan de kracht en schoonheid van Gaia, de planeet waarop wij wonen. Door haar poëtische stijl, nauwkeurige feiten en schitterende foto’s brengt zij haar ervaringen tot leven. Ik kan dit boek van harte aanbevelen. De vernieuwende kracht die op dit moment versneld het energieveld van de aarde binnenkomt wordt opgevangen door oude en nieuwe krachtplaatsen, groepen van mensen en individuen die zich inzetten, ik nodig je uit om mee te doen!

NB

Roelien de Lange heeft onder andere ‘het medicijnwiel’ , een steencirkel op de St. Jansberg, aangebracht onder leiding van de indiaan Sun Bear welke daar middels een visioen terecht is gekomen. Veel mensen in de omgeving hebben daaraan bijgedragen. Zij vormen dan ook een mensenetwerk dat aan het Spiritueel netwerk kan bijdragen.

Website: www.roeliendelange.nl/

 

Indien U mee wilt werken aan het in kaart brengen: zie http://spiritueelaardenetwerk.wordpress.com/

 

Kiesha Crowther Little Grandmother