Marko Pogacnik en geomantie

Vanaf 1979 houdt Marko Pogacnik zich bezig met geomantisch werk, met de bedoeling de Aarde-energieën te herstellen en de werking ervan te bevorderen. De Aarde genezen. In de 80-er jaren heeft daartoe hij een methode ontwikkeld, Lithopunctuur genoemd, waarbij hij ‘acupunctuurpunten’ in het landschap bepaalt en op die punten stenen pilaren plaatst. Marko Pogacnik deelt regelmatig zijn inzichten met mensen in verschillende Europese landen, in de Verenigde Staten en andere delen van de wereld, in de vorm van cursussen in holistische ecologie, Geomantie en persoonlijke ontwikkeling.

De laatste jaren bouwt de Aarde nieuwe geomantische systemen op, die er voordien niet waren. Ze komen nu uit het binnenste van de Aarde naar de oppervlakte, als een soort eerste-hulp systemen bij de transformatie die plaatsvindt. Je zou kunnen zeggen dat de Aarde een nieuwe ark van Noach bouwt: geen schip, maar een nieuw geestelijk lichaam. De Aarde wordt warmer. Het Aardehart wordt gewekt. Het is belangrijk dat wij een hartsverbinding met de veranderingen maken, en op die manier mee bouwen aan die nieuwe ark op spiritueel niveau. Waar je hart is, daar ben je zelf!

Marko Pogacnik heeft waarnemingen gedaan, die voor de geomantische situatie van (het Rijk van) Nijmegen van belang zijn. Zijn bevindingen zijn in drie thema’s ondergebracht. Aan de hand van deze drie thema’s kunnen we op diverse plaatsen in contact komen met de veranderingen in de Aarde. We kunnen op deze ‘krachtplaatsen’ onze liefde aanspreken, en onze verbinding met de Aarde én met de stad Nijmegen versterken.  Eerste thema: Stad aan de Waal.  Tweede thema: Dubbele Lichtkegel – Graalgebied.  Derde thema: Kosmisch Hartcentrum .

Websites www.markopogacnik.com en www.geomantischekaartnijmegen.nl

NB

Bij zijn werk in Nijmegen en omgeving zijn verschillende mensen actief geweest. Deze groep mensen zouden bij het in kaart brengen een goede start zijn.

Indien U mee wilt werken aan het in kaart brengen: zie http://spiritueelaardenetwerk.wordpress.com/

 

Roelien de Lange en Gaia’s Kracht