Kiesha Crowther Little Grandmother

Kiesha Crowther staat bekend als Little Grandmother, een naam die haar gegeven werd toen zij op 30 jarige leeftijd door haar leermeesters werd ingewijd in de Indiaanse cultuur van de Sioux en Salish. Als kind ontving ze al bijzondere boodschappen en lessen van de voorouders. Het is haar opdracht de kennis die ze doorkrijgt van Moeder Aarde en de voorouders met de mensheid te delen. Ze is een van de belangrijkste “Wisdom Keepers” van dit moment en oprichtster van de ‘Tribe of Many Colors’.

Onze aarde staat voor grote uitdagingen. Little Grandmother laat ons weten dat het nog nooit eerder zo belangrijk is geweest dat wij nu vanuit ons hart leven! Hoe meer wij als mensheid in eenheid en in ons hart leven, hoe meer wij onszelf en Moeder Aarde kunnen helen.

Een oud, zeer krachtig Atlantisch kristal (van het kaliber dat het wereldbewustzijn kan veranderen)  is opnieuw geactiveerd en is eind deze zomer door haar ceremonieel aan de Aarde terug gegeven. Bij het zoeken naar een plek waar deze grootse ceremonie het best plaatst kon vinden zijn de Elders (stamhoofden van verschillende Maya, Hopi en Navajo indianen) bij elkaar gekomen. Als die naar de wereld kijken zien ze geen grenzen van landen en steden, maar schouwen ze wat er zich energetisch afspeelt. Bij het scannen van de Aarde zien ze momenteel voornamelijk zwart aan het oppervlak, met uitzondering van drie gebieden waar het veel lichter is: Zweden, Denemarken en met name Nederland (!). Daarboven blijkt een vortex van gouden energie te circuleren. Hier zijn inmiddels voldoende mensen die vanuit het hart leven. “You should be so proud of yourselves!” zei ze.

NB

In dit jaar plaatste Kiesha in Nederland dit kristal. Er waren veel mensen lijfelijk of on line aanwezig welke een bijdrage zouden kunnen leveren.

Indien U mee wilt werken aan het in kaart brengen: zie http://spiritueelaardenetwerk.wordpress.com/

 

Een boodschap van Little Grandmother