Hans Andeweg: In resonantie met de natuur

Uit dit boek op bladzijde 19:

Goede en slechte plekken.

Op de bank in de huiskamer, onder de pergola in de tuinof bij twee grote eiken in het bos, als je het vraagt blijkt dat iedereen wel ergens een fvoriete plek heeft. Het omgekeerde komt ook voor; die ene tafel in het restaurant waar niemand wil gaan zitten of dat bos dat helemaal niet uitnodigt tot een wandeling.

Waarom is dat zo? Waarom hebben wij plaatsen waar we ons graag en niet graag ophouden? Ik heb een tijdlang vrienden en bekenden hiernaar gevraagd. Hun antwoorden kwamen meestal niet verder dan ‘hier voel ik me lekker’ en ‘daar is iets’. Waarom het lekker was en wat dat iets was, konden ze me niet vertellen.

Ik had het probleem al bijna als onoplosbaar afgedaan totdat ik in Duitsland een wandeling maakte met Heike, een vriendin, door een groote park in de buurt van Keulen waar ik me erg goed voelde. Heike vertelde dat dat kwam omdat er in het park veel energie was. Om te demonstreren wat ze daarmee bedoelde, deed ze bij een grote boom naast een houten hek een test met mij.

Hans Andeweg ontwikkelde een methode om ongezonde plaatsen ‘die niet goed voelden’ energetisch te zuiveren.

Website: http://www.ecointention.com/

NB

Deelnemers aan zijn cursussen ECOTherapie vormen een netwerk die aanwijzingen kunnen geven voor het door Jezus gevraagde Spiritueel Aarde Netwerk.

Indien U mee wilt werken aan het in kaart brengen: zie http://spiritueelaardenetwerk.wordpress.com/