Niet alleen

Grote  Meesters geven aan: ‘U bent nooit alleen. Voel de Eenheid in alles. Voel Uzelf verbonden’.

We zijn allemaal een onlosmakelijk stukje van het geheel en daardoor Broeders en Zusters. Door het ontwikkelen van onszelf tot wie wij werkelijk zijn, wat eigenlijk ook onze opdracht is, vullen wij elkaar aan en vormen zo samen een deel van het Geheel. We zijn broeders en zusters. Als we dit goed tot ons door laten dringen, kan er een hoop, een hele hoop ongemak wegvallen.

Als mens hebben wij een eigen wil gekregen. Ascended Masters in de Goddelijke Hiërarchie begeleiden ons hierin, wij zijn echter zelf degenen die de laatste stap moeten zetten, de drempel overgaan, een verandering werkelijk doorvoeren. ‘Wij doen niet de afwas voor U’ zeggen Zij.

Ook betekent deze eigen wil dat wij zelf om hulp moeten vragen. Pas dan kunnen zij ons volledig bijstaan: We moeten het zelf willen. Niet alleen is er hulp van de Ascended Masters. Ook van onze naasten, of mensen die iets beheersen wat we zelf nog niet beheersen, of onze gidsen of begeleiders of Engelen of Aartsengelen of Jezus of Heiligen of ….. .

Mits we dat durven te vragen en we onszelf daarvoor niet te groot voelen of ons schamen.                  

Wat houdt mij tegen om hulp te vragen als ik dat even, of langere tijd, nodig heb? Of een ontdekkingstocht in mij zelf aan te gaan en gebruik te maken van wijsheid, ervaring, een luisterend oor, talent van die of die, zodat ik verder kan groeien.

“Ik ben niet afgescheiden. Ik sta er niet buiten” of  is het “Ik scheid mijzelf af. Ik zet mijzelf er buiten”.

Bereikbaar voor hulp